Fotoalbum

😮  En dag i hockeyns tecken,barnbarnet Stefan skulle deltaga i en hockeyturnering i huvudstaden Abu Dhabi.
Sonen Petter och jag skulle vara supporter i isrinken.Deltagare var från Saudarabien,Al Ain,Qatar,Abu Dahbi,och sonsonens Dubai.
Samtliga spelare var under 15 år,en A och en B-serie.Ishallen låg 14 mil från Dubai,vi startade 6.45.Första matchern för sonsonen var 8.45.
Ute var det varmt och jag hade inte tänkt frysa,trots dubbla tröjor och vinterjacka,blev jag frusen.det känns konstigt att behöva gå ut för att bli varm.
Hela dagen blev det,5 matcher.den sista finalen startade 19.15.
Efter verkligen supportat var vi tillbaka i Dubai vid 22-tiden.duktigt trötta,Stefan var vekligen i form.fick pris i en match som bästa spelare,också ett specialpris ripstik skatebord.samt medalj för finalen,Stefan gjorde 2 mål och 2 assist under matcherna.
Här kommer bilder........

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..