Fotoalbum

Entre i huset jag bor

Egen toalett o bad på rummet

julgranen är redan klädd

Ett centrum nära där jag bor i Jumeira

En fiskdamm kan man också ha i centrum

Från gården hos sonen i Jumeira

Metron går bara på pelare,det finns inga tunlar.

Emerates center

Emerates center

En presentaffär i Emerates center

En bit av en metrostation taget från bilen i fart

Takkupolen

😮 Nu har det gått  en tid här i Duba,jag har funnit mig till rätta och kommit in i rätt tidsrytm.
En dag regnade hela dagen,läste i tidningen om en massa olyckor tack vare regnadet,5 personer dog i olika insidenter på vägarna.
Under veckan har jag hunnit med att vara och se hockey,barnbarnet deltog i en turnering i huvudstaden Abu Dhabi.
Skickat några vykort till vänner som inte har data,det är inte svårt att få tiden att gå, solen skiner och det är varmt och skönt,så jag njuter verkligen.Jag har även varit i centrala Dubai,åkt buss,det är samma system här,du kan inte betala kontant på bussar,busshållsplatserna har soffor och air condichen,jag har ännu inte provat den nya metron.
Idag har jag varit med sonhustrun Kristy i ett choppingcenter EMIRATES Centre, det är kanske lite svårt att förstå hur stort det är,det är inget fel på Kungsängens centrum, men detta centrum har 466 st olika affärer,bl.a 75 resturanter ,det är verkligen stort.
De 4 första bilderna är från sonens hus,eftersom 2 av barnbarnen är i Sverige,har jag fått ett av barnens rum med eget bad och toalett,lyxigt för farfar.
I övrigt bilder från närmaste omgivningen ,arbongiban blommar och längs vägarna finns tagetes i miljoner i alla dess färger . bilder  från olika delar av Dubai choppingcenter m.m...............................

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..