Fotoalbum

Värdparet

I take the photos

En ny upplevelse har det blivit. Hos Tiina och yngste sonen skulle det anordnas party på nyårsafton.Goda vänner som Nick och Emma,Paula och Brent Gil o Audrie och några till skulle träffas,det skulle bli ett party i spansk stil,alla inblandade skulle göra några tapas,allt skulle börja kl.20.00.
I sista stund blev det ändring på allt,några skulle helt plötligt bort till andra kompisar så patyt hos sonen blev inställt.
Nu blev det istället party hos en annan bekant i deras hus lite längre bort i Mirdif,Tiina gjorde en smörgåstårta,vi hade med oss champagne,vin och öl till det nya partystället,en minnesvärd kväll med många nationaliter,Fransk var överrepresenterat,men Engelskt,Svenskt,Canadensiskt,Belgiskt m.fl. glada dansande i sällskapet,stämningen på topp. A BIG THANKS TO INGRID AND ANTIONE.
The photos comming from Neo ..............

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..