GODA VÄNNER

Gil

Audrie

Audrie o Gil

Adrie,Gil Charlie och Gustav

Vid Loppismarknaden

Lisa o Robert

Sabina

Adrie o Charlie

Samling vid Loppis

Charlie spelar,spel

Stephanie,Sabina o Lisa i speltagen

Mattias,Gustav,Charlie

Gustav

Joachim o Tiina klipper gräset för första gången

Gil kollar

Audrie o Charlie

Lisa

Gil o Tiina förbereder middagen

Neo o Karin

Gil

Joachim

Gil o Tiina

Gil o Joachim

Karin o Lars Göran

Stephanie

Charlie

Charlie tog fotot av mig

😀Den bästa medicinen är nära och kära,goda vänner.har man det så blir bekymren mycket mindre och livet lättare att leva.Jag har fått detta med de mina.Efter några dagar på Märsön är allt mycket lättare.Just nu är det vänner från Dubai,Belgare som är på besök och det var underbart att träffa Gil,Audrie barnen Lisa och Charlie. På bilderna förekommer även Karin,Lg deras barn Gustav o Mattias och några flera barn som bor på Gäddvägen.
Det var ju regn några dagar
,men det fanns utrymme för en del prat om livet och allt annat som kretsar kring våra sinnen.Barnbarnen är verkligen kreativa,de har nu smalat ihop gamla leksaker för att göra och sälja på Loppis.Det var nu dags att gå ner till korsningen där brevlådorna sitter,de hade satt ut skyltar och prissatt grejorna.Fösta dagen inbrigeade 13.kr.
Gil var den som blev chef i köket,med biträde av flera ordnades en underbar middag.Grillad kyckling,potatisgratäng,sallad,rödvin m.m.
Nu kommer ett bildsvep från dagen 3 aug.2010.
Mycket händer..................

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..