Fotoalbum

Skaplig färdtjänst med Magnus

delar av stora marinan

😀Företagsbesök är något som jag tycker är intressant,det gäller då yngste sonens inblandning i olika företag. Nu har jag kommit till Marin-verksamhet.
Abu Dhabi är en av de 7 provinserna i förenade arabemiratet,det är också huvudstad med 500.ooo inv.Provinsen har 2.5miljoner invånare,96 % muslimer.Är nog storebror och rikast,det sägs härnere att Abu Dhabi har 900 biljoner dollar i kassakistan.Det ligger c:a 15 mil från Dubai.
Vi Magnus platschef på Marina var ciceron,bättre kan man inte få eftersom han var ansvarig för arbetena.Vi besökte 3 st marinor,2 mindre och en jättestor 240 flytpontoner med tillbehör.
En helt ny teknik användes på den stora marinan,man ställde ut alla pontoner på botten och kunde torrskodd installera alla tilbehör,surrningar .m.m.När allt detta var klar,släppte man på vattnet och pontonbryggorna flöt och var på plats.
Nu kommer lite bilder från huvudstaden och marinorna.......................

Lars 23.01.2010 20:27

Det låter som en saga! Är det med din digitalkamera du kan göra alla dessa bildreportage?
Bästa hälsningar
Lars

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..