GRIsFEST GOLDEN CAVE

Golden Cave Kungsängen

krögaren själv

Monoca och jag

Per (Berra )

Göran o Lazze

Jocke med mamma

crister

hasse

En av årets stora händelser på rest.Golden Cave blev en grisfest i spansk anda ole. Det hade utlovats sanggria,grillat vildsvin ,spansk atmotsfär, jag allt för en trevlig kväll.
Hur blev det ?
Det var dukat långbord med vita dukar,folk sitrömmade till efterhand,ett 70-tal var föranmälda.Priset var 249:-kr,vilket var ett bra pris för all mat och finesser som olika tapas,bröd,oliver .fårost, mm smårätter som starter.Huvudrätten vildsvin m grönsaker och andra tillbehör upplagt på ett för ögat tilltalande sätt och välsmakande. Personalen arbetade för högtryck för att allt skulle vara till belåtenhet.De lyckades bra tycker jag.Man kunde köpa en hink serveca på 4 st för 100:-kr ett bra pris och många hinkar på borden talade sitt tydliga språk.
Många av gästerna kan säkert intyga att festen var lyckad och ligger kvar att tag i minnet som en stor händelse 2010.
TACK TILL ALL PERSONAL!!!!!
Ett litet bildsvep här allt från Neo en tacksam gäst....................................

emin 18.07.2010 19:37

Tack för de fina orden från Golden Gave med personalen Mvh

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..