BRIDGERESA spf BRIDGERESA CINDERELLA

😀  Årets bridgeresa med SPF på Vikinline Cinderella gick av stapeln 28-29 april 2010.
Ett 30-tal medlemmar hade ville vara med. Arne Norgren var som reseledare i bra form och ordnade alla arr.på ditresan till Mariehamn.
Vi träffades i Seefood resturangen redan vid starten kl.18.00.Ett glatt gäng njöt av maten,vinet,mm till bords.Kvällens begivelser var förlusterser med dans underhållning.
Jag var lyckligt lottad som fick åka bil med Stig o Gerd Kjellin ända in på färjan,evigt tacksam för den förmånen.
Vi var ett gäng som avslutade kvällen på puben Hornblower,där en trubadur underhöll.Jag delade hytt med bridgeledaren Sven Erik.
Efter lite sömn var det dags att äta frukost.Bridgespelet skulle gå av stapeln kl.09.00 i konferenscentrum,6.5 bord av spelande alerta pensionärer startade,lokalen var hyrd till 13.00.Som vanligt var det Gunnar Stålhandske och Helga som vann tävlingen,ett pris på medium blev det till Stig o Gerd Kjellin,ett tröstpris gick till Gunnar Lindkvist med fru.
Själv spelade jag med Herbert vår placering har jag tyvärr glömt,men jag kommer att minnas den  fina och trevliga bridgeresan i glada och trevliga vänners lag.
ETT STORT TACK TILL DE HUVUDANSVARIGA,jag vet att det ligger mycket arbete innan.
Bilderna tagna an Neo och Bertil Gustavsson med fru.

| Svar

Senaste kommentarer

04.03 | 18:23

Hej!
Otroligt kul att hitta denna sida.
Jag är systerson till Nisse och sista gången jag träffade honom var på Mosebacke när vi hade en spelning med Smaklösa fö

02.05 | 07:28

Tänkte på dig idag Neo i år blir det 10 år sedan du lämnade oss och du kommer att fylla 85 i höst . Oj vad åren går fort , saknar dig

19.12 | 18:08

Tänk vad tiden går Neo men du finns alltid i mitt hjärta

30.04 | 14:03

Fastnade i dina intressanta livsberättelser. Kunde gott bli en bra bok. Nu har jag suttit en timme, fast, men har lite annat för mig.😊 Återkommer..